Dagen började med att väckarklockan ringde kl o7.3o (alltför tidigt och samtidigt alltför sent). Sprang iväg till jobbet för att certifiseras på medicinpumparna och dialysmaskinen. Färdig kl 11 och då var det rätt hem och påbörja nerpackningen av lägenheten. Har packat ner min garderob och börjat på köket. Det är konstigt hur mycket två personer egentligen kan pressa in på 3o kvm. Man tror liksom att man inte har så mycket å sen när man börjar packa ner i kartonger inser man snabbt att man till expempel har 3 vinöppnare, 4 stekspadar och x-antal för många koppar. Vem är det som behöver TRE vinöppnare?

Varje gång som jag står och lindar in glas och porslin itidningspapper kommer jag o tänka på när jag och min bror hjälpte pappa att packa in glas och ting som vi fått efter farmor. Pappa sa att det var bättre att tidningspappret var hopknövlat, skrynkligt och "fluffigt" än slätt eftersom det då gav mer stötdämpning. Så varje gång jag nu packar in mina glas knövlar jag lite extra.

Planen var egentligen att jag skulle vara ledig i eftermiddag och packa packa packa samt gå på yoga. Men när jag var på jobbet ringde en desperat kollega och frågade om jag kunde ta hennes kvällsvakt ikväll. Och schysst som jag är ställer jag så klart upp! Istället får jag ledig på torsdag och det passar ju egentligen rätt bra det också eftersom jag är fullbokade med kurs, jobb, fest och diverse andra saker (läs flytt) resten av veckan. Så nu ska jag tvätta bort min trycksvärta på fingrarna och för andra gången denna dag gå till jobbet.

Ha en fantastisk måndag!

Puss o kram /M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.