Idag försvarade E sitt masterarbete och har därmed sin sista dag som student! Det är STORT och jag är superstolt av han. När jag och E möttes hade han precis börjat på sin utbildning och jag har alltså följt hans väg till denna dag. Något av det första jag la märke till hos honom var att han alltid tog skolan seriöst. Han var strukturerad och hade den självdiciplin som jag själv många gånger saknade och detta är också några av de egenskaper som jag älskar honom för. Under hela sin utbildning (5 år) har han fortsatt att vara lika strukturerad och även om han unnat sig "lediga" dagar så har han alltid satt skolan först. Därför är han mer än nånsin värd denna mastergrad och denna dag är hans dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.