Denna har jag alltså klickat hem idag.


bild: www.shaktimattan.se

Jag har hört mycket bra om den och har så lust att prova själv! Den ska kunna lösa upp alla sorters spänningar och frigöra endorfiner och lyckohormoner (läs mer på www.shaktimattan.se). Lovar att återkomma med omdöme när jag fått och provat ut den.

Idag har jag också shoppat en ny kaffepresskanna eftersom vår gått sönder. E klarar inte att leva utan kaffe. Väl på Jernia gick jag förbi en tillbringare med vattenrensningsfilter och den hoppade snabbt ner i min varukorgen. Vattnet i Oslo smakar INTE gott. På grund av det har jag börjat dricka massa saft i stället och det är ju inte så sunt. Så när en vänninna rekommenderde vattenrensningsfilter blev jag ju genast intresserad! Och nu finns den alltså i min ägo – och vattnet smakar godare! Woho!

Nu ska jag byta om och bege mig på yoga. I love!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.