Nu är det mindre än 3 månader till jag åker till Australien! Tillsammans med kära Hilde ska jag göra detta stora land och kontinent på tre veckor. Nu har vi lagt en plan för våra resa.

Vi börjar med några dagar i Adelaide där Hilde bor och går i skola. Sedan flyger vi till Alice Spring och besöker Uluru (Ayers rock). Här tillbringar vi ett par nätter för att sedan fortsätta vidare till Darwin och Kakadu nationalpark. Några nätter där och sedan bär det av mot Cairns och dykning i Great barrier reef. Därefter har vi 9-10 dagar på oss att ta oss längst kusten ned till Sydney där vi spenderar de sista dagarna för att sedan ta flyget tillbaka till Brisbane där jag flyger hem ifrån. Lite dumt att måsta flyga tillbaka till Brisbane från Sidney men vi visste inte var vi skulle avsluta när jag beställde biljetterna. Tror det blir en hektiskt men fantastiskt spännande resa. Längtar!

Resetips välkomnas!

Puss o kram /M

Update: Vi skippar Darwin och Kakadu även om det säkert hade varit fantastiskt spännande så satsar vi hellre på några extra dagar på Ayers rock. Vi orkar inte stress hela tiden utan är ute efter max njutning och upplevelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.