0 Responses to Update: Sömn kurerar

 • Anna-lena/humlina says:

  Vad toppen att dina arbetskamrater skickade hem dig och vad bra att det hjälpte med sömn och vila.. Vet inte varför det inte markerar på min blogg att du uppdaterat..en vecka sedan. Skickar en stor korg till brädden fylld med varma goa bamsebamsekramar

  • Mikaela says:

   Ja det var konstigt, men kanske det är för att jag bytt från blogg.se. Det ordnar sig kanske så småningom.
   Efter att ha sovit mer eller mindre ett helt dygn är jag nu uppe och känner mig i betydligt bättre form. Så i helgen blir det jobb igen som planlagt. Hoppas du får en härlgi helg tillsammans med alla musketörer (och musketörfar). Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.