Idag har jag en egodag och njuter min lediga dag! Dagen började med ett tidigt men lyxigt frisörbesök. Fick massage och en kopp kaffe serverad innan själva klippet började. Jag har alltid ångest när jag går till frisören och blir aldrig nöjd efteråt. Men sen brukar jag vänja mig efter någon dag eller två. Denna gång hade jag dessutom inte bestämt mig för om jag ville klippa lugg eller inte. Vad tror ni det blev? Lite senare ska jag visa bilder…

Efter frisörbesöket tog jag en sväng ned på stan. Ordnade lite inför vår fjälltur som vi ska på till helgen (köpte karta och ullkläder för här är det kallt!). Hittade så klart lite andra saker också och kom hem med både några nya tröjor och en ny jacka.

Nu är jag hemma, stearinljusen är tända och jag ska avnjuta min medköpta sushi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.