Tillbaka i Oslo efter 3 fantastiska veckor i Australien! Ville verkligen inte åka hem. Sorry för inga uppdateringar men jag förvarnade er. Internet var varken högt prioriterat för oss eller billigt så min kontakt med omvärlden har varit minimal.

Landade på gardemoen kl 22.30 igår kväll efter ca 30 timmar på resande fot. 3 timmars sömn är allt för lite och en tunika med en kofta över är allt för kallt. Men äntligen var jag hemma! Trodde jag skulle sova länge idag men vaknade kl 09 och kunde inte somna om.

0 Responses to I’m back!

 • humlina says:

  Vilken resa!!!Hur ni hunnit med allt detta på “bara” tre veckor” är mer än jag fattar,det är ju trots allt ett gigantiskt stort land, så bara att färdas mellan de olika platserna måste ta en massa tid
  Sjösjuk på land..inte illa
  Vilken kanonbild, hissnande höjder. Jag vet då alldeles bestämt vad som skulle flugit fram ur min tröja med hjälp av centrifugalkraften..
  Det mysigaste orden…Levt livet!! Härligt att du är tillbaka, fast jag gissar att du mer än gärna skulle vilja hoppa på ett nytt flygplan med destination Australien
  Njut dagen Kramelikramar i massor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.