Det enda man snackar om just nu på nyheterna är denna extrema kyla. Och javisst är det kallt! Brrr. Men är den verkligen så extrem? Var det inte så här det brukade vara förr i tiden? Jag tycker jag kommer ihåg när jag var liten – då var det minsann så här kallt och så här mycket snö! Jag tror vi bara har glömt hur det brukar vara…

Och den absolut bästa nyheten i vårt hem är vår splirrans nya Canon 500d. Den har bott hemma hos oss i ett dygn och jag älskar den redan! Herregud vad många bilder vi kommer att ta i framtiden.

Bild från dinside.no

Har haft besök av E’s mamma de sista dagarna. Ikväll är sista kvällen och jag ska diska fram en ungsbakad lax med tomatsås och vildris. Mmmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.