Idag har jag gjort en djupdykning i min garderob och rensat ut alla kläder som jag absolut INTE använder. Och rensningen har varit obarmhärtig och utan tvekan. För herregud! Hur mycket kläder kan man egentligen behöva? Ni som har följt min blogg ett tag vet att jag får sådana här ryck av och till. Sist jag rensade min garderob var enligt bloggen 17 maj 2oo9.

2 Responses to Garderobstädning

  • Maggan says:

    Här kommer jag släntrande och blir lite full i skratt när jag ser vad du har tagit tag i. Själv la jag en rulle med svarta plastsäckar på stolen i sovrummet för att jag ska ta tag i rensandet vilket år som helst.

    • Mikaela says:

      Hej Maggan! Jag känner igen det där syndromet. Alltid ligger det en tanke där bak om att man kanske kanske någon gång kommer att behöva det som egentligen skulle kunna kasta för flera år sedan. Jag har bland annat en tendens att tänka att jag kan använda mina utslitna kläder när jag M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.