En av få bilder från helgen skidtur. Med minus arton grader vill man inte gärna stanna upp för att varken posera eller fotografera. På denna bild har vi dessutom precis kommit ned från en topp där det blåste iskalla vindar likamed att Mikaela fryser ihjäl.

Härligt med en ledig dag som bara ska spenderas hemma. Min största plan för dagen är att packa upp resväskan och de 3 ryggsäckarna som ligger slängda runt i lägenheten. Att packa upp efter en resa (eller tre) är nog det tråkigaste som finns! Annars ska jag bara slappa och njuta ledigheten. Bara tre dagar kvar – tre dagar utan några som helst planer. Vanligtvis skulle det göra mig lite stressad, det att ha ledigt utan att utnyttja ledigheten känns som onödig ledighet. Men idag kan jag njuta det och känna hur skönt det faktiskt kan vara att inte har några planer. Dagarna går ju så fort i alla fall.

Hoppas ni alla har en härlig start på denna vecka! Ta vara på tiden!

Puss o kram /M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.