Byt skor!

Jag har gått med samma par joggingskor på jobbet i ca 2 år. Skönt med joggingskor – speciellt när det blir mycket ståing och gåing och lite sitting. Men sista halvåret har jag alltid haft ont i fötterna och varit sliten i benen efter en dag på jobb. Visserligen har E varit snäll o ställt upp med härlig fotmassage men jobbigt har det varit. Men efter tre dagars shopping i New York kom jag hem med inte bara ett men två par nya joggingskor och det ena fick följa med till jobbet. Och herregud vilken skillnad! Nu har jag aldrig ont i fötterna längre och jag är inte sliten i benen, inte ens efter en hektiskt dag på jobbet.

Så kära medsystrar  – byt skor! Minst en gång om året är rekommenderat.

Puss o kram /M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.