Hösten är härlig! Bitande kyla, frisk luft och vackra färger. Jag blir lycklig av hösten även om jag ofta kl 06 på morgon klagar över att det är så j**la kallt. Oslo bjuder som oftast på vackert höstväder så egentligen borde jag verkligen inte klaga.

I dag har jag inte klagat utan bara njutit. Först en liten tur ned på stan för att köpa balklänning (!). Bild på den kommer lite senare om E godkänner den ikväll. Sen tog jag på mig joggingskorna, mössa och vantar och gick en rask promenad upp till Nydalen (ca 4 km) där E jobbar. Där fick jag en mysig kaffedejt med min kära före jag vände och gick hem igen. Vardagsdejter är så himla viktiga ibland och det enkla är oftast bäst. En halvtimmes prat om jobbet, framtiden och livet över en god kopp kaffe betyder så mycket i en annars ganska hektisk vardag.

Nu ska jag gömma mig i tänkeboxen igen. Mycket att tänka på just nu – framtidsplaner och vad vill jag egentligen här i livet?

Vad vill du med ditt liv?

Puss o kram /M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.