Bild från sayingimages.com

Jag är hemma (ja, detta kommer alltid vara mitt “hem”). Jag myser med hundarna, mamma och pappa. Försöker skriva goal statment och cv på engelska. Ja, jag har bestämt mig – försöker söka skola till hösten 2011. Vi får se hur det går…

Ibland önskar jag att jag var en person som var förnöjd med mitt liv. Inte för att jag är särskilt missförnöjd med mitt liv egentligen men jag blir liksom aldrig helt nöjd. Jag ska på något sätt alltid vidare, till något nytt och något annat. Det vore ju enklare att bara vara nöjd och fortsätta i det gamla vanliga. Men nu är jag inte så, utan nu är jag en person som hela tiden behöver nya utmaningar, ny miljö och ny kunskap. Så då får man bara ta det som det är och göra det bästa utav det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.