Fem dagar kvar till the big day! Så här sistaminutenpluggas det. Jag har till och med tagit ut semesterdagar för att ha tid att plugga. Imorgon åker E till Dubai så då blir jag ensam och har planer om att gå in i nån sorts pluggtrans.

Jag är expert på att panikplugga.

Idag har jag svarat på 530 övningsfrågor och jag har ca 7000 kvar att svara på. Vi får helt enkelt så hur många jag hinner med. Min magkänsla är ambivalent och svänger ifrån att vara bombsäker på att jag kommer att klara testet galant till att tro att jag inte kan ett dugg. Men det enda jag kan göra är att plugga plugga plugga. Så vi får höras en annan dag.

Nu ska vi äta Es hemmalagade pizza och se på film. Lite kärestekväll måste man ha när man ska vara ifrån varandra i över en vecka.

Hoppas ni har en härlig helg!

Puss o kram /M

2 Responses to Sistaminuten pluggar

  • Humlina says:

    Håller alla tummar…tår…ja precis allt som går att hålla till dagen D. Glöm inte att pausa så kunskaperna hinner landa en efter en, så det inte uppstår en slags kunskapskö…och glöm inte att andas :)puuussar

  • Humlina says:

    Håller alla tummar…tår…ja precis allt som går att hålla till dagen D. Glöm inte att pausa så kunskaperna hinner landa en efter en, så det inte uppstår en slags kunskapskö…och glöm inte att andas :)puuussar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.