Alla hjärtans dag idag. Jag o E har aldrig firat denna dag utan tycker det finns så många andra dagar det går an att fira kärleken än just denna dag då alla andra ska göra det.  Dessutom är E på cruise utanför Dubai nu och jag sitter upptagen med 5000 NCLEX frågor att besvara.

Men denna dag är ändå en bemärkelsevärd dag. Idag är det nämligen 2 år sedan min älskade mormor tog sina sista andetag.

Jag saknar dig varje dag!

Idag tänder jag ett ljus för dig.

0 Responses to Mormor – jag saknar dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alla hjärtans dag idag. Jag o E har aldrig firat denna dag utan tycker det finns så många andra dagar det går an att fira kärleken än just denna dag då alla andra ska göra det.  Dessutom är E på cruise utanför Dubai nu och jag sitter upptagen med 5000 NCLEX frågor att besvara.

Men denna dag är ändå en bemärkelsevärd dag. Idag är det nämligen 2 år sedan min älskade mormor tog sina sista andetag.

Jag saknar dig varje dag!

Idag tänder jag ett ljus för dig.

One Response to Mormor – jag saknar dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.