Då var NCLEXexam gjort! och jag har så himla ont i magen. Datorn stängde av efter 75 frågor och jag trodde att jag skulle börja gråta. 75 frågor av 265 möjliga!! Jag hade kunna göra vad som helst för att få några frågor till. Frågorna jag fick var helt sjukt svåra och jag gissade på flerparten av dom. Magkänslan blev inte bättre av att konstatera att jag bara använt 1/6 av tiden som var beräknad. Testet blir alltså gjort medan datorn på något sätt räknar ut sannolikheten för att du kan det du ska. 75 frågor är minimum och du kan alltså få upp till 265 st. När datorn har bestämt sig slår det av programmet och du möts av en blå skärm. Och där sitter du men en magkänsla som skriker nej nej nej! Bara en fråga till!

Jag har alltså ingen bra magkänsla.

Så nu måste jag vänta till tidigast måndag innan jag får svar på om jag klarat det eller inte. Detta kommer att bli en tuff helg. Men en av mina kompisar sa nyss till mig att jag just nu inte kan göra något åt provresultatet, varken från eller till. Så istället borde jag fokusera på att göra något roligt istället för att deppa. Så nu ska jag ut och tröstshoppa – jag är ju trots allt i London!

Vi hörs!

Puss o kram /M

0 Responses to Ont i magen!

  • mats says:

    F F-n! Vad du har gjort det bra, oavsett hur NCLEX gått. Tänk att jag “känner” en sån fantastisk tjej. Jag är obeskrivligt imponerad.
    /Bagarn 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.