Nu har jag kommit hem från London, tre mysiga men nervpirrande dagar! Tack sötaste Anna-Maj som inte bara stod för boende utan också ett otroligt trevligt och välbehövt sällskap. Mycket prat blev det och det behövde jag för att inte bli ett okontaktbart nervvrak. Hann ju spendera en god del pengar medans hon var på jobbet men det unnar jag mig själv! Jag är förresten så himla imponerad över A-M! Tänk att hon har flyttat till London och nu bor där, jobbar som tandläkare och har skapat ett liv där. Liksom integrerat sig, tagit sig igenom kamper och kulturchocker, pratar engelska och liksom bor där på riktigt. Hon får mig att inte ha lika ont i magen när jag tänker på att jag sagt upp mitt jobb och ska flytta till USA. Klarar hon det då måste ju jag också klara det, till slut.

Men nu är jag alltså hemma i Oslo. Det är också skönt. Ligger faktiskt redan nedkrupen i min säng och ska läsa min nya Ken Follett bok ‘Fall of the giants’. Det är så himla skönt att slippa läsa sjuksköterskeböcker även om jag verkligen är långt ifrån säker på att jag klarade provet. Men den dagen, den sorgen. Nu ska jag engagera mig i drama och kärleksliv i Europa under tidigt 1900-tal. Låter inte det spännande? 😉 Långt ifrån hjärtsvikt, lungödem, vaccinationer, födsel och smittregim i alla fall.

Sov gott och hoppas ni fått en mysig start på helgen!

Puss o kram /M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nu har jag kommit hem från London, tre mysiga men nervpirrande dagar! Tack sötaste Anna-Maj som inte bara stod för boende utan också ett otroligt trevligt och välbehövt sällskap. Mycket prat blev det och det behövde jag för att inte bli ett okontaktbart nervvrak. Hann ju spendera en god del pengar medans hon var på jobbet men det unnar jag mig själv! Jag är förresten så himla imponerad över A-M! Tänk att hon har flyttat till London och nu bor där, jobbar som tandläkare och har skapat ett liv där. Liksom integrerat sig, tagit sig igenom kamper och kulturchocker, pratar engelska och liksom bor där på riktigt. Hon får mig att inte ha lika ont i magen när jag tänker på att jag sagt upp mitt jobb och ska flytta till USA. Klarar hon det då måste ju jag också klara det, till slut.

Men nu är jag alltså hemma i Oslo. Det är också skönt. Ligger faktiskt redan nedkrupen i min säng och ska läsa min nya Ken Follett bok ‘Fall of the giants’. Det är så himla skönt att slippa läsa sjuksköterskeböcker även om jag verkligen är långt ifrån säker på att jag klarade provet. Men den dagen, den sorgen. Nu ska jag engagera mig i drama och kärleksliv i Europa under tidigt 1900-tal. Låter inte det spännande? 😉 Långt ifrån hjärtsvikt, lungödem, vaccinationer, födsel och smittregim i alla fall.

Sov gott och hoppas ni fått en mysig start på helgen!

Puss o kram /M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.