pass

Jag vill bara meddela världen att jag klarade NCLEX examen!! 13 ton försvann från mina axlar och min hjärna känns nu helt tom. Jag är alltså godkänd Registered Nurse i USA!  och herregud vad jag har slitit för det så idag är jag stolt över mig själv. Jag går omkring på rosa moln och arbetsdagen blev mycket lättare efter att jag fått beskedet (ja, jag till och med masserade en patients mage som var full av luft). Just nu njuter jagbara och försöker ignorera att det fortfarande är lång väg kvar till ett jobb och arbetsvisum i Kalifornien.

Hurra för mig! Jag är bra.

3 Responses to Jag klarade det!!

  • Humlina says:

    Hurra!! Hurra! För dig!!! Trumpetfanfarer i massor!! Sååååå härligt att allt ditt slit givit resultat. Ibland får man då verkligen slita för att förverkliga sina drömmar….men nu du har du tagit ett stort, stort jättekliv närmare ….San Francisisko
    Jättekramar till dig du kämpande kämpe

  • Sara says:

    GRATTIS!!! Va roligt att du klarade provet och spännande med flytten! Och det är väl alldeles lagomt att ta en sak i tagen, och nu är du juh helt klart närmre ett jobb och arb.visum än du va innan testet. Hejja Hejja! Stor kram~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.