Jag sitter på nålar. Det är inte skönt! I min desperation har jag googlat runt om allt runt NCLEX testet. 75 frågor – vad betyder det? Har sortens frågor man får något med hur bra eller dåligt man gör det? Finns det nått ännu snabbare sätt att få veta sitt testresultat eller måste man verkligen piiina sig till det dyker upp “passed” eller “failed” statusraden? Ja, jag har googlat och googlat. Detta test knäcker mig!

Men under mina googletimmar (ja, vi pratar timmar!) fann jag ut att Pearson Vue även annonserar testresultat – det s.k. Quick Result – på helgen! 48 timmar efter att man avslutade testet ska det dyka upp en möjlighet på deras hemsida om att betala ca 8 USD för att få veta sitt “unofficial result”. Jag som trodde jag måste vänta till måndag!

Så idag kl 09.45 ca skulle min möjlighet komma. Jag kunde tack och lov sova gott inatt, men ni kan ju gissa vad jag har gjort sedan kl halv tio. Refresh and refresh (jag startade dessutom en timme för tidigt eftersom jag glömde bort tidskillnaden till London). Det enda som möter mig är en arg röd text som säger “Your exam results are not available at this time“. Frustrerad och arg – jag skulle aldrig ha börjat googla utan hellre ovetande väntat till måndag. Istället sitter jag här paralyserad framför datorn oförmögen till att fokusera på någonting annat än orden “passed” or “failed”.

Jag sitter på nålar – detta testet knäcker mig!

Men nu måste jag slita mig ifrån kontorstolen och refreshknappen min. Dags att uppleva Oslos sol innan jag stänger in mig på intensiv avdelning för en kvällsvakt.

Vi hörs!

Puss o kram /M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.