Det inre lugnet har kommit och faktumet att examen är avklarad har slagit rot. Att nu kunna fokusera på nåt annat känns helt fantastiskt! Efter jobbmaraton i helgen har jag äntligen fått mig en sovmorgon (ska på kvällsvakt ikvälle). Under de kommande dagarna ska fokus vara på att få lägenheten bobar igen. Fy f-n vad fort allt faller ihop! Jag har rensat papper, böcker, kollegeblock, gamla kvitton, tidningar, mjölkkartonger, take away kartonger osv som legat spridda över hela lägenheten. Diskat bort ett gigantiskt diskberg, tvättat kläder och dammsugit. Nu går det faktiskt att existera här inne. Imorgon ska det skrubbas!

I London köpte jag mig nya träningskläder på Nike Town (I

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.