Dagens dilemma. Eller ja, månadens dilemma. Vi har nu fått veta att Es jobbkontor kommer att vara i Palo Alto, ca 55 km söder om San Francisco. Så då är vårt dilemma: vart ska vi bo? E tycker vi ska bo i Palo Alto området eftersom det annars kommer att ta han 40-60 minuters pendeltid var väg till jobbet. Och det hörs ju förnuftigt. Jag däremot har så klart större tro på San Francisco. What to do?

Dilemma nr 2. Ska vi resa över till Kalifornien nu i mars för att kika lite på städerna och lägenheter eller ska vi vänta till maj då vi står bostadslösa här i Oslo? Igår kväll hade vi bestämt oss för att vänta men imorse när jag vaknade fick jag plötsligt lust att åka över en tur i alla fall. Men det kostar mycket så det lutar nog mot att vänta i alla fall.

Ja, det är stora frågor som snurrar runt i huvudet. Men ingenting är ju definitivt så vi kan ju alltid flytta på oss om vi inte trivs. Vi är ju van att byta lägenhet varje år och byta stad ca var tredje år så flyttrutin har vi i alla fall.

Och appropå flytting, idag kommer hon som ska flytta in här efter oss hit för att kika lite på våra möbler. Kanske hon vill ha några? Det vore skönt.

Idag är jag hemma ifrån jobbet. Ont i halsen, kroppen och i dålig form. Dricker massor av te och kryssar fingrarna för att jag är frisk till imorgon. I helgen ska vi nämligen åka på wellnesshelg till Göteborg så jag har absolut inte tid att vara sjuk!

0 Responses to Palo Alto vs San Francisco

  • maria says:

    hej!hittade din sida när jag sökte om boende i Palo Alto…;-)Vore kul om du uppdaterade sidan om hur det går när ni åker över för jag sitter i samma dilemma som du hihi…vet inte om jag kan kalla det dilemma men…eftersom man aldrig vart i Kalifornien innan är det lite svårt att sitta här hemma i Sverige och bestämma vart man ska bo!Har heller inte riktigt bestämt om vi ska flytta eller inte än men det lutar åt att min man tackar ja till ett jobb i Palo Alto..Vore kul iaf att veta vad ni tyckte när ni vart där;-))Maria

    • Mikaela says:

      Hej Maria! Vad kul att du hittade hit. Kommer självklart att fortsätta blogga och alla ni kommer att få hänga med. Hoppas du tittar in här i framtiden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.