Jepp. Då har vi skriver under på en lägenhet i San Francisco! Utan att ens ha fått se den. Vi är galna! Men E fick se en motsvarande och kände sig förnöjd. Så jag skyller på honom om vi inte kommer att trivas. Men just nu är vi nöjda, skönt att ha något att komma till även om det blev vägg-till-vägg-matta (det enda jag absolut inte ville ha!). Det är näst intill omöjligt att hitta något med vanligt golv, speciellt om man är lite (väldigt) kräsen på området var man vill bo och har en övre prisgräns.

detta är mitt framtida hem. I alla fall 12 månader fram i tid (herregud! tänk att vi ska flytta – på riktigt!). Två sovrum och två badrum – så kom på besök! 95 kvm och med balkong. Inkluderat gym, klättrevägg, penthouse lounge, spa m.m. Det hörs ju bra ut, eller hur? Så nu drömmer jag om nya möbler, olivträd på balkongen och ett glas vin uppe på 19e våningens tak.

B19

Ungefär så här ser den ut fast spegelvänd (fr. Avalon Mission Bay)

Nu ska jag fortsätta surfa runt på jakt efter möbler. E åker över först men jag vill gärna ha ett ord med i saken om vilka möbler vi ska ha.

Vi hörs!

Puss o kram /M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.