Sista dagen är gjord. ID-kortet är tillbakalämnat och garderobskåpet tömt. Många som slutat på avdelningen har smygit sig försiktigt ut och aldrig kommit tillbaka men det är inte riktigt min stil. Istället har jag använt mina två sista dagar till att informera allt och alla om att jag nu lämnar fantastiska intensiv 2. Jag har också tvingat mig till kramar ifrån absolut alla vilket behövdes för att få ett ordentligt avslut.

Herregud, nu är jag frivilligt arbetslös.

Ikväll har jag ätit underbar thailändsk mat tillsammans med avdelningen och blivit lagom sentimental.

Tusen takk kjære kolleger på intensiv 2. Dere er fantastiske og dere er dem beste! Jeg kommer til å savne dere alle og jeg håper at vi snart sees igjen.

Nu är det absolut dags att slänga sig i säng!

Puss o kram /M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.