montcykel1

Idag har jag alltså cyklat 3,7 mil. Inte så värst tycker jag själv då. Som ni ser, ingen tävlingshastighet, men det var inte heller det som var meningen. Det var fantastisk vackert att cykla längst kusten och mycket att se och ta bilder på – där av många stopp.

Telefon-appen jag använder heter Sportstracker och jag har ställt in den på att automatiskt pausa när hastigheten gick under 1km/t (dvs när jag stod still). Så 2 t och 27 minuter är effektiv cykling, jag tror jag var ute i ca 4 timmar totalt. Bilden visar också bara när jag tog bilder med min telefon och inte alla stopp jag gjorde.

Jag kan liksom inte sluta fascineras över Montereys djurliv och natur. För er som har möjlighet rekommenderar jag verkligen att cykla 17 miles Drive (eller köra om ni hellre vill det, det finns många ställen att stanna på). Ta er god tid; stanna, spana efter djur och insup en stor portion med havsluft.

Och så kommer bildregnet för speciellt intresserade. Stor elog till er som orkar ta er igenom alla, dem flesta är för mitt eget minne, att kunna gå tillbaka och minnas känslan, lukten och upplevelsen.

 

montcykel2

Första fotostoppet

montcykel7

Albatrosser däremot.

Plötsligt stötte jag på Bambi vid vägkanten (och två av hennes vänner)

montcykel10

montcykel12

Platsen för dig Pappa?

Så kom Piff på besök alldeles vid min cykel..

Lite längre bort satt hans tjocka kompis Puff.

montcykel5

montcykel15

SÃ¥ kom jag in i den mystiska skogen

montcykel16

Tack Monterey för en härlig dag!

One Response to Cykeltur runt Monterey Bay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.