Precis hemkommen från en härlig och välbehövd springtur. 7 km på Bygdøy gav mig möjlighet att rensa tankarna och känslor och dessutom se till att kroppen blivit sliten på rätt sätt. Så nu sitter jag här och käkar sushi med Allsång på Skansen i bakgrunden. Jag har gett mig själv förbud att se på nyheter eller läsa tidningar på nätet. Idag kopplar jag helt enkelt bort (och är tacksam för att jag har möjlighet att göra det).

Update:
Jag klarade så klart inte att hålla mig. Fick tips på debriefingen att se på Rosemarkeringen i Oslo från igår på nrk’s nett-tv. Så här sitter jag och gråter en skvätt – men nu kanske mer av lycka och stolthet än sorg.

Se här när 200 000 st samlas i Oslo centrum. I tillägg till denna rosemarkering var det flera rose- och fakletåg runt om i landet. Se och glädjs! Norge är ett starkt och fantastiskt land!

“Det norske folk har møtt hat med kjærlighet”
AUF leder Eskil Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.