Mamma, nu kan du vara stolt över dig själv. Lite går in av det du säger (ganska mycket faktiskt!). Love you!

Igår hade jag en sån jävulsk träningsvärk. Mycket väntat efter mitt lite väl överambitiösa styrketräningsprogram i måndags. Mina muskler måste ha fått chock. Så då grävde jag långt bak i min hjärna efter minnet av vad min kära mamma lärt mig. Homeopatmedlet Arnica mot muskelsmärtor – let’s try that! Sagt o gjort, tre doser igår o tänk, nästan ingen träningsvärk idag! Och då var jag ändå ute på en 9 km lång springtur igår som borde ha spätt på min muskelstelhet. Dag 2 brukar dessutom vara toppen på träningsvärkkurvan. Så, prova Arnica!

Dagen tips alltså. På väg till min första dag på Stanford ICU. Pirr i magen men längtar efter att få komma igång.

Ha en fabelaktig dag (även om det nu börjar närma sig kvällen hos er i Skandinavien).

Puss o kram /M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mamma, nu kan du vara stolt över dig själv. Lite går in av det du säger (ganska mycket faktiskt!). Love you!

Igår hade jag en sån jävulsk träningsvärk. Mycket väntat efter mitt lite väl överambitiösa styrketräningsprogram i måndags. Mina muskler måste ha fått chock. Så då grävde jag långt bak i min hjärna efter minnet av vad min kära mamma lärt mig. Homeopatmedlet Arnica mot muskelsmärtor – let’s try that! Sagt o gjort, tre doser igår o tänk, nästan ingen träningsvärk idag! Och då var jag ändå ute på en 9 km lång springtur igår som borde ha spätt på min muskelstelhet. Dag 2 brukar dessutom vara toppen på träningsvärkkurvan. Så, prova Arnica!

Dagen tips alltså. På väg till min första dag på Stanford ICU. Pirr i magen men längtar efter att få komma igång.

Ha en fabelaktig dag (även om det nu börjar närma sig kvällen hos er i Skandinavien).

Puss o kram /M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.