Bild från sayingimage.com

I natt sov jag 10 timmar. TIO timmar. Underbart! Men kroppen har fortfarande inte bestämt sig för om den ska bli sjuk eller inte. Ena timmen känns det som att Nu! Nu bryter det ut. Då är det jäkla synd om mig eftersom jag inbillar mig ont i kroppen, snuvig och ont i halsen. Men så andra timmen försvinner alla symtom och jag har så mycket energi att jag funderar att gå på gymmet och lyfta tunga vikter. Nu är jag tillbaka till tycka-synd-om-mig-timmen. Dessutom tror jag att jag håller på att få munsår!

Istället för att sitta här och känna efter borde jag ta tag i mitt pedagogik seminarium som startat för länge sedan. Men just denna vecka tappade jag lite motivationen och har inte alls lust att diskutera huruvida Marx, Engels och Durkheim påverkat vårt skolsystem. Jag har mycket hellre lust att läsa om galna män som jaktar på en aldrig utforskad civilisation i Amazondjungelns djupaste hörn (the Lost City of Z) och äcklas över alla kryp, insekter, djur och sjukdomar dom kommer över. Men plikten kallar…

Puss o kram /M

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.