hawaii2I väntan på fler bröllopsbilder får ni hålla tillgodo med en bild på världens bästa man.

Allt började i Tromsö – fantastiska Tromsö! Året var 2004, han hade precis fyllt 20, jag skulle snart fylla 21. Jag var utbytesstudent för 3 månader och han hade precis börjat plugga på sin 5-åriga utbildning. Det var en känslomässig höst, allt annat än okomplicerad. Men det var också en av de allra bästa höstar jag haft (till trots för 70 dagars regn i sträck och mörkertid). Jag och E ingick i ett gäng på 6 stycken, 3 svenskar och 3 norrmän. Hur just vi hittade varandra kan jag inte förklara men snart tillbringade vi var vaken och ledig minut tillsammans.

Vad jag föll för: hans glimt i ögonen, hans sätt att le med hela ansiktet, hans oförståeliga norska, hans varma omfamnande kramar och hans stadiga hand runt min.

Sedan dess har vi haft sju fantastiska år tillsammans! Självklart har vi haft våra ups and downs, vem har inte det? Det har varit hektiska år med många upplevelser och erfarenheter. Vi har bägge vuxit som personer, kanske blivit mer olika varandra men samtidigt ett mer sammansvetsat oss.

Jag älskar han för att han alltid tror på mig och alltid står på min sida. Han puschar när han kan, backar när han måste och tröstar när det behövs. Jag älskar han för att han alltid har varit säker på oss – när jag tvivlar står han säker som ett fjäll. Han står ut med mina nycker, skrattar åt mina skämt och säger att han älskar mig varje kväll.

Men framför allt: han ler fortfarande med hela ansiktet varje gång han ser mig, han kramar mig lika hårt och hans hand är lika stadig i min (och jag har tack och lov lärt mig att förstå vad han säger). 

Tack för att du vill vara min man! ♥

7 Responses to The Husband.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.