hawaii3

hawaii4

 

Dagarna på Hawaii gick alltför fort. Nu var vi ju bara där i fem dagar också. Några dagar (veckor) för lite men bättre än ingenting. Vi bodde rätt vid Waikiki Beach på Mariott Spa and Resort. Vi hade många planer om vad vi skulle hinna göra och hade till och med lagt upp dagsplaner. Men när vi väl kom fram tog vi det istället lugnt (väldigt ovanligt för oss när vi är ute o reser) och njöt av att vara på bröllopsresea! Men vi hann i alla fall dyka två dyk och hälsa på fiskar, sköldpaddor och bläckfiskar. Vi köpte en CD-skiva med bilder men den gick tyvärr sönder, vi får se om vi kan få tigga till oss nya.Vi hade också planer om att hyra bil och åka upp till North Shore, åka till Monoa Fall, gå på Pearl Harbor och snorkla i Hanauma Bay, men istället låg vi på stranden och pratade om allt och ingenting.

Själva bröllopsdagen var den mest hektiska av alla. Vi vaknade tidigt (jetlag) och bestämde oss för att gå upp på Diamond Head. Fin 360 graders utsikt över Honolulu. Sen var vi ute och snorklade fram tills både jag o E blödde från diverse sår vi fick när vi skrapade mot en murvägg (kom på att det kanske inte såg så fint ut på bröllopsbilderna om vi bägge såg ut som krigare). Vi åt lunch på en italiensk restaurang och då började nerverna komma (vad har vi gett oss in på?!). Kl 15 kom både min brudbukett (som jag älskade!!) och vackra Vicky som skulle ordna mitt hår och make up. Efter mycket diskussion blev vi eniga och hon förvandlade mig från Vardags-Mika till Modell-Mika (tack Vicky!!). Kl 16.45 kom en limo och hämta oss utan för hotellet och efter det gick allt så fort. Allt för fort!

Vi väntar fortfarande på våra bröllopsbilder och hoppas hoppas hoppas dom kommer snart (helst idag!).

Önskar alla mina läsare en fantastisk helg!

Idag firar vi 1 vecka som gift! ♥

Puss o kram /M

4 Responses to Drömmar tillbaka till Hawaii

 • Christina says:

  Kan inte tänka mig en finare plats att gifta sig på! Låter som en perfekt bröllopsdag! Vi förlovade oss på toppen av en vulkan på Maui 🙂 Jag har lovat mannen att nästa resa går till Oahu och Pearl Harbor som han alltid velat se. Grattis igen! Att vara gift är kanon! Kram

 • Nadja says:

  Jag är säker på att bröllopet var alldeles fantastiskt vackert, jag älskar Magic Island och att titta på solnedgången där. Ser fram emot att se bröllopsbilderna 🙂

  • Mikaela says:

   JAAA! det var helt fantastiskt. Vill bara åka tillbaka och göra det en gång till (med samma man så klart 😉 ).
   Längtar efter bilder så jag håller på att dö. Ni ska få se fler så fort dom kommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.