Första advent. Svårt att förstå här borta även om vi var ute och spanade lite på juldekorationer och julgranar a la american style igår. Imorse drog vi ut med surfgänget till vår standardstrand, dvs Linda Mar Beach i Pacifica. Vädret var perfekt, vattnet var iskallt och vågorna i varierande storlek och hastighet. Jag klarde bara att ta några få vågor och stod upp ett par ynka sekunder (resterande tid övade jag på att göra lotusställningen och armhävningar på surfingbrädan utan att falla i vatten). Grabbarna däremot surfade faktiskt, och blir bättre och bättre för varje gång.

I och med att jag alltid börjar frysa ca en timme före dem andra så tog jag med mig kameran och körde photoshot. Himla kul faktiskt! 150 bilder senare tog tyvärr mitt batteri slut men nu kan killarna se på bilderna i lärosyfte och se hur dom ser ut och vad dom kan förbättra (pluggar man pedagogik så gör man).

GLAD ADVENT!

One Response to Surfing @ Linda Mar

  • Gabriella says:

    [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ohhh vad underbart det ser ut! Vad duktigt du är 🙂 Har aldrig provat att surfa men skulle vilja 😉 blir riktigt avundsjuk 🙂

    Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.