Wonderful day with wonderful ladies! (English for you, Montse!) Homemade (aka Maria-made) gingerbread dough and we all got creative. Couldn’t be a better day! Thank you all and see you in January. I will miss you all! ♥

♦♦♦

Sista dagen innan jag reser hem till Oslo. Hem till intensiven. Väskan är packad, hoppas jag fått med mig allt! Imorgon bitti sätter jag mig på flyget till New York och så till Oslo. Landar i Oslo fredag morgon. Någon som tar emot mig? 🙂

För övrigt så har nu min födelsedag officiellt startat (i alla fall enlig mig själv). I och med att jag kommer att fördriva hela min födelsedag på flyg (och dessutom korta ned den pga tidskillanden) har jag bestämt att min födelsedag börjar idag kl 15 kalifornientid (dvs vid midnatt skandinavisk tid). So Happy Birthday to me!

Vi ses på norsk jord!

10 Responses to Pepparkaksbak (baking gingerbread)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.