Ja, jag lever. Jobbar och sover. Äter ibland. Idag har jag faktiskt ledigt men min jetlag deluxe i kombination med kvälls- och nattvakter resulterade i att jag sov bort halva dagen. Har varit och hämtat nya kursböcker på posten och hade en plan om att skriva lite på mina inlämningsuppgifter som ska in på söndag. Den planen har jag dock gett upp. Istället ska jag snart ut o möta kära vänner. Prioritering prioritering (sjuksköterskans bästa egenskap).

Ja det var mitt livstecken ifrån Oslo.

Vi hörs!

3 Responses to Livstecken!

 • Gabriella says:

  [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Låter perfekt ju 😉 Så länge det är balans mellan fritid och jobb 😉 … Gud, vad kul att jobba igen!! 🙂 … och sen antar jag att man uppskattar det så mycket mer när man vet att det bara är för en viss tid!

  Ha det bra i Oslo
  Kram!

  • Mikaela says:

   Ja det är verkligen skönt att vara tillbaka ao jobba. Saknar det otroligt mycket! Och ja, man uppskattar det absolut mycket mer när man vet att det är en begränsat tid och när man vet att det kan dröja lääänge till nästa gång. Hoppas du har det bra! Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.