Jag tror att Sverige och Norrland ville ge oss ett riktigt hejdå – för snön vräkte ned konstant i över ett dygn. Åh, härliga fluffiga snö! Det blev ingen skidåkning men däremot en liten promenad tillsammans med söta Harvey och Nadia (det är lyx att kunna välja vilket hundhumör man är på).

Efter att plumsat runt i snön på en halvvägs plogad väg var det skönt att hoppa in i bastuvärmen. Men min kära man hade nog missförstått lite vad som innebär skön värme och vad som är plågsamt brännande värme så efter ett tag var vi tvugna att hoppa ut i snön igen.

Kallt! Med en pappa som alltid är redo att vara paparazzi.

Nu har vi ankommit Oslo och grått grått grått. Flyget ned till Stockholm var försenat och vi hann med nöd och näppe med flyget vidare över till Oslo – det gjorde inte mitt bagage. Så här sitter jag bagagelös och väntar på att dom ska ringa och säga att min väska är på väg. Om det är någon som har otur i bagage så är det jag, så jag blev inte särskilt förvånad. Jag börjar vara rutinerad på att anmäla saknat bagage. Om min väska inte kommer under dagen ska jag ut o shoppa nya kläder på SAS sin räkning.

Men nu är det pluggdags. Jag har inte pluggat någonting på de sista tre veckorna och ligger minst sagt efter. Pluggmotivationen är för länge sedan försvunnen och denna delkurs ska bara klaras. Varken mer eller mindre. Tyvärr kommer jag inte in på studentportalen så jag är inte helt säker på vad det är jag ska plugga för någonting.

Hoppas ni alla haft en härlig start på det nya året!

Make your dreams come true!

2 Responses to Bastu & bagagelös

 • Gabriella says:

  [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Vad mysig du ser ut att ha det 🙂 Och vad fint med all snö 😉 haha, ser galet kallt ut när ni står i badkläder och barfota i flera dm snö! Hoppas det ordnar sig med kläder och bagage.

  Kram

  • Mikaela says:

   Hej. Det var jäkligt kallt – men skönt att komma in i bastun igen 🙂
   Väskan är på väg så det ordnar sig. Hoppas ni haft en bra start på 2012!
   Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.