För en vecka sedan flåsade jag mig runt 5.7 km på 40 min. Efter två månaders total träningsuppehåll kände jag mig som en svettig flodhäst bara sekunder ifrån att få en hjärtattack (jo, riktigt så illa var det!). Men jag visste att första gången alltid är tyngst och idag sprang jag 7.0 km på 43 min med lättare ben och utan flodhästassociationer. Babysteps, babysteps. Det går framåt!

Enligt min sports-tracker app har jag minskat från 7.02 min/km till 6.08 min/km (eller ökat från 8.5 km/h till 9.7 km/h). Möjligtvis ointressat för er, men motivation för mig själv. 🙂

Nu dricker jag proteinsmoothie och funderar på att anta Elsklingens bloggutmaning – men jag tror jag tar den imorgon.

Tack till Sessan som tipsade om fotoredigeringssidan Picnic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.