Torsdagar är egentligen spinningdag men mitt engelskatest drog ut på tiden och när jag kom hem var mat det enda jag kunde tänka på. Engelskatesten var skrattretande lätt – jag scorade högst på allt och fick frågan om jag verkligen behövde ta lektioner (det boostade självförtroendet). Men imorgon ska jag försöka anmäla mig på Healthcare Communication i alla fall för jag vet att jag måste bli bättre på att prata engelska även om jag förstår och läser det flytade utan problem.

I och med att det inte blev någon spinning idag (och i och med att jag redan sprungit min mil för veckan) rullade jag istället fram yogamattan och tog mig stelt igenom 30 minuters yoga. Herregud, inte nog med att man tappar konditionen så fort man slutar träna – man blir jammen mig stel också! Jag gör alltför sällan yoga till att vara så där mjuk som jag drömmer om och jag gör alltför lite yoga för att min kropp ska må bra. Men efter min lilla omgång här på vardagsrumsgolvet känner jag att det är något som jag borde prioritera mer. Tänk att det ska vara så mycket man ska ha tid till – och jag jobbar ju inte ens! Hemmafrulivet börjar bli vana. Oooops!

De senaste veckorna har jag haft helt galen craving efter rödbetor (ja – rödbetor av allt!). Efter lite inspiration ifrån Gabriella slängde jag idag ihop en rödbetssallad (som egentligen känns som jul för mig). Jag lagade alltför mycket men åt upp allt för det. Nu kommer jag få panik för att jag kissar rött eftersom jag är senil och glömmer bort vad jag just har ätit. Same story every time.

Nu är det snart god natt här borta. E är i Mountain View och håller/lyssnar på föredrag och jag funderar på om jag ska hålla mig uppe eller helt enkelt krypa ned i sängen tillsammans med min Kindle. Det lutar mot det senare…

Vi ses en annan dag! Puss o kram. ♥

3 Responses to Yoga och rödbetssallad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.