Frisk luft kurerar allt! Jag var i valet och kvalet om jag verkligen skulle träna idag. Dividerade med mig om jag skulle träna styrka, springa eller träna yoga – eller helt enkelt tycka synd om mig själv och kura ihop i soffan. Det landade till slut på att springa en lätt joggingtur och efter någon kilometer kände jag att kroppen svarade och faktiskt uppskattade att komma ut i den härliga SF-luften.

Och annars så överdoserar jag C-vitamin, käkar vitlök och dricker te. Någon som har någon annan supereffektiv husmorskur?

För att konkludera – jag tycker fruktansvärt synd om mig själv men kan väl helt enkelt inte skryta på mig någon att vara supersjuk. Jag snufsar lite men klarar uppenbart att springa 6 km utan större problem. En spark i baken är vad jag behöver!

Nu ska vi ta natt här borta. Imorgon står Stanford på schemat och sedan min första spanskalektion (!) på mer än 10 år! Wish me luck.

God natt! ♥ (eller god morgon till er där hemma)

10 Responses to Att kurera förkylning

 • Hola Mikaela,

  Fran vilken dag räknar du? Du skrev i min blogg att jag skulle ge dig hur mycket jag har joggat. Jag skickar dig det jag har skrivit in pa en runningwebbsida (www.endomondo.com) sedan 2 veckor tillbaka. Stoltast är jag över i Söndags…13,25 km!!! Efter det lag jag utslagen i soffan hela eftermiddagen + kvällen, ha, ha 🙂 Väldigt langsamt gick det och kämpigt värre var det och första ggn jag sprang mer än 10 km efter en bilolycka jag var med i för 2 ar sen där jag gjorde mig illa i nacken. “Don’t think, just run!” :-)))

  January 06 at 18:30: She tracked 5.39 km in 30m:45s.

  January 08 at 18:30: She tracked 5.39 km in 30m:58s.

  January 10 at 18:30: She tracked 5.39 km in 30m:35s.

  January 13 at 18:31: She tracked 4.61 km in 31m:28s.

  January 15 at 17:58: She tracked 10.35 km in 58m:36s.

  January 17 at 18:06: She tracked 6.53 km in 36m:17s.

  January 22 at 14:17: She tracked 13.25 km in 1h:17m:00s.

  Saludos desde Madrid,
  La Madrileña

 • Gabriella says:

  [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Vad duktig du är!! Bra jobbat att gå ut och springa trots förkylning 🙂 Jag var nära att gå ut 😉 MEN det är runt -1 och mulet med isiga vindar, och jag fryser ända in i märgen inomhus så det tar så emot,,, och nu hinner jag inte – eller jag kan välja på att styrketräna inomhus eller gå ut och springa, men hinner inte med både och.

  Ha en bra dag 🙂

  Kram!

  • Mikaela says:

   Jag fick betala för det också. Är med förkyld och hängig idag så idag tar jag träningsfri. Minus 1 grad låter ruggigt och jag kan verkligen förstå att du inte har lust att bege dig ut. Du är inte med i gym alltså? Jag springer inomhus om det är ruggigt väder ute. Stå på och ha en fin dag du också! Kram.

   • Gabriella says:

    [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Hahaha, jag vet jag är lite kinkig med väder! Folk här omkring är verkligen ute och springer jämt! Spelar ingen roll om det är snö och skitkallt. Men eftersom jag springer en sträcka runt vattnet – ej asfalt, så vill jag inte ha det för slaskigt eller halt för då tar man sig inte fram. Men peppar man sig själv tillräckligt antar jag att vädret blir mindre viktigt.

    Nope inget gym. Vi har vikter hemma. Jag brukar styrkträna eller köra något workoutvideo ( om inte grannen under oss e hemma) eller köra något från http://www.bodyrock.tv 🙂

    Hoppas förkylningen e bättre!

    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.