Vi har en klättrevägg i vårt hus. Efter 8 månader i huset klarade vi äntligen att komma oss på en safety kurs så att vi faktiskt får lov att använda den. And it’s good to be back on the wall! Nu behöver vi bara ta hissen ned (ja, vi tar hissen – vi är ju i amerika) för att klättra. Hurra!

 

2 Responses to Back on the wall

 • Gabriella says:

  [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Åhh, jag är så sugen på att prova att klättra 😉 Vi har pratat om att prova på “planet rock”, men har ännu inte blivit av. Är nyfiken på hur högt jag kan komma med tanke på min höjdskräck. Men fobier är ju till för att övervinnas 🙂

  Vad lyxigt med klättervägg i sitt hus !!

  Kram

  • Mikaela says:

   Klättring är jättekul och bra träning. Jag har själv höjdskräck men det går bra så länge jag inte tittar ned eller tänker på vad som händer om jag faller och säkringen inte håller 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.