20 grader ute och bara ett litet spår av förkylningen kvar.
No more excuses – ut o spring!

Jag har fortfarande några kilometer kvar för att hålla snittet på 1 mil/v.

Hur går det för er andra?

Snö och skidor i all ära – men idag är jag tacksam över att kunna
springa i sol och på barmark. Jag känner med dig Gabriella!

HAPPY FRIDAY!

4 Responses to No more excuses!

  • Det går inget vidare för mig denna veckan, bara 4,8 kilometer än så länge och det kommer nog vecka 2 sluta på gissar jag. Jag visste att jag skulle vara trött första skolveckan så därför bunkrade jag kilometer förra 😉 Jag får helt enkelt börja gå upp tidigare om morgnarna så jag hinner gå då (vilket jag förvisso försökt göra varje dag men jag kommer helt enkelt inte upp när alarmet går, somnar bara om). Gäsp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.