Ut i det fina vädret men efter bara nån kilometer fick jag kramp i den vänstra vaden. Au au au!
Blev några stappliga 5 km med MÅNGA gå- och strechpauser.
Jag har fortfarande ont och det känns som om muskeln har låst sig mitt på vaden.
Hoppas det går över till på söndag för då ska vi ut på fjälltur.

Mot denna stenklump (och med denna utsikt) gjorde jag armhävningar och dips.

Och på denna gräsplätten gjorde jag situps och dagens dos av plankan 1 min x3.

10 Responses to Kramp!

 • Tanja says:

  [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Jättefina bilder, gör ju kanske inte träningen sämre med sådana omgivningar. Aj med krampen, hoppas det blir bättre i vaden! Kram! 🙂

  • Mikaela says:

   Tack Tanja. Det är absolut lättare att komma ut på träning i detta väder och omgivning.
   Vaden säger fortfarande ajaj men förhoppningsvis blir den bättre så småningom. KRAM.

 • Vad segt med vaden. Hoppas det går över tills ni ska ut på fjälltur – lät spännande! Hur går det med dina tio mil?

  Jag var seg på att svara då jag varit bortrest i en vecka! Men jag har inte gett upp utmaningen utan gått gått och gått! Inte åkt bil någonting utan bara varit ute med barnvagnen och gått! Så har lätt gått ca 3 mil min första vecka! Nu är jag inte på min andra vecka och har hittills gått ca 1 mil. Ska dock inte sätta mig ner i soffan för det utan fortsätta gå och även kanske få in lite annan träning med 🙂

  Lycka till med dina mil!

  • Mikaela says:

   Bra jobbat Jessica. Härligt att du fortfarande är med. Ska uppdatera dina 3 mil förra veckan så kan du höra av dig vad du landar på denna vecka. Försöker göra en sammanfattning varje söndag/måndag. Jag har klarat ett snitt på 1mil/v trots min vad – förhoppningsvis går det över till nästa vecka för just nu kan jag inte springa någonvart 🙂
   Stå på! Kram.

 • Gabriella says:

  [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Åhh vad härligt med fjälltur 🙂

  Coolt att stanna till och göra plankan offentligt 😉 … och armhävningar och dips 😉 Bra jobbat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.