Jag blev helt fascinerad utav de vackra och mystikfulla träden uppe på Mitchell Canyon. Så här kommer bilder för speciellt intresserad (men framför allt för mitt eget minne).

...och så hittade vi en väldigt orädd tupp.

På toppen av Eagle Peek.

 ♥

Jag vaknade dödshungrig (så hungrig att jag nästan mådde illa). Jag antar att jag ligger minus på kaloriintaget så idag blir det mat mat mat (jag har väl tidigare nämnt min hyperförbränning?). Annars så tror jag att benen ska få vila idag. Istället blir det styrketräning med fokus på mage/rygg och armar/bröst.

Idag står också spanska på schemat. Jag har börjat plugga via SpanishDict på nätet i tillägg till 1ggn/v på ABC language. Jag drömmer spanska ord och när jag vaknar är jag irriterad på att jag inte kommer ihåg vad dom betyder.

¡Me gusta senderismo y me gusta sacar fotos!

¡Hasta luego!

5 Responses to Mitchell Canyon; för speciellt intresserade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.