Dag 2 – Frukost

Detta var dagens frukost, eller ja, brunch, tillsammans med en ny meetupgrupp med härliga tjejer. Foreign Cinema är ett hot tips för er som vill äta underbar brunch i San Francisco! SF bjöd på 20 graders solväder och vi hade tur att få bord ute. Perfekt start på helgen! ♥

Vanligtvis äter jag naturligvis inte en sån frukost, men just det ämnet har jag redan skrivit om tidigare. Och appropå frukost – provade baka dessa lavkarbo rundstyckerna idag. Supergoda! Passar som frukostbröd eller tex till en god soppa. (hint till mina amerikaboende bloggläsare: kruskakli = oat bran, fiberhusk = psyllium husk (jag hittade det på Whole Food, går annars att beställa från ex. Amazon). Och appropå fiberhusk – superbra att ha i skafferiet för er som undviker mjöl osv.

Ok, slut på frukostprat.

Tomorrow: Something old…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.