Bild ifrån i somras då vi paddlade i Monterey ♥

Vilken härlig helg vi har haft! ♥  Igår var det Texas Hold’em kväll hemma hos oss. Trevligt sällskap, även om Maria stack av med vinsten. Nästa gång tar vi revansch! Övernattningsbesök av Carina och mysig frukost idag gav en härlig start på dagen. Jag o E begav oss ut på en kajaktur, paddlade i kraftig motström (när ska vi lära oss att checka tidvattnet före vi ger oss ut?!) och fick oss en rejäl träningsökt på köpet. En säl (som jag döpte till Otto) simmade vid sidan av oss och just då fylldes kroppen av en känsla av idyll. Jag älskar känslan av att sitta i en kajak och guppa. Att vara nära naturen och de vilda djuren – vad kan egentligen vara bättre? Och tänk så lyckligt lottade vi är att vi har det rätt utanför vårt hus. Life is good!

Ikväll är det den kända Super Bowl, men eftersom både jag och E är helt analfabeter när det kommer till sport valde vi att hellre gå hem och laga oss världens största och godaste tacopizza. Nu ligger vi i koma och undrar när vi ska lära oss att inte överäta oss på allt som heter något med taco. Lite senare ikväll blir det nog ett litet yogapass – om jag orkar ta mig upp soffan. Annars finns det ju alltid en dag imorgon. 🙂

4 Responses to Kajak och tacopizza

 • Saltistjejen says:

  Ååå så underbart!!!!! Det var år sedan jag paddlade men saknar det mycket. Sedan vi flyttade hit har vårt tidigare lilla men ändå existerande “friluftsliv” helt fått stå tillbaka. Tyvärr. Efter att vi fick barn har vi inte ens vandrat något… Well, jag försöker trösta mig med att livet är långt. Men om det är NÅGOT jag verkligen saknar är det kajakturerna….!
  Vi såg förresten Superbowlmatchen och den var ooootroligt spännande! Har aldrig tidigare varit intresserad av American Football, men efter ikväll känner jag att jag helt och fullt förstår tjusningen med sporten! 🙂
  Ha nu en fin vecka om ni lyckas komma ur taco-koman tills imorgonbitti. 😉

  • Mikaela says:

   Hej Saltistjejen!
   Nu har jag vaknat ifrån tacokoman 🙂
   Ja, det är verkligen underbart att paddla kajaka och jag älskar livet i Kalifornien! Jag tror jag skulle bli galen om jag aldrig kunde byta ut storstadslivet mot lite frisk luft och friluftsliv. En gång landsbytjej – alltid landsbytjej 🙂 Ha en fin dag! Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bild ifrån i somras då vi paddlade i Monterey ♥

Vilken härlig helg vi har haft! ♥  Igår var det Texas Hold’em kväll hemma hos oss. Trevligt sällskap, även om Maria stack av med vinsten. Nästa gång tar vi revansch! Övernattningsbesök av Carina och mysig frukost idag gav en härlig start på dagen. Jag o E begav oss ut på en kajaktur, paddlade i kraftig motström (när ska vi lära oss att checka tidvattnet före vi ger oss ut?!) och fick oss en rejäl träningsökt på köpet. En säl (som jag döpte till Otto) simmade vid sidan av oss och just då fylldes kroppen av en känsla av idyll. Jag älskar känslan av att sitta i en kajak och guppa. Att vara nära naturen och de vilda djuren – vad kan egentligen vara bättre? Och tänk så lyckligt lottade vi är att vi har det rätt utanför vårt hus. Life is good!

Ikväll är det den kända Super Bowl, men eftersom både jag och E är helt analfabeter när det kommer till sport valde vi att hellre gå hem och laga oss världens största och godaste tacopizza. Nu ligger vi i koma och undrar när vi ska lära oss att inte överäta oss på allt som heter något med taco. Lite senare ikväll blir det nog ett litet yogapass – om jag orkar ta mig upp soffan. Annars finns det ju alltid en dag imorgon. 🙂

4 Responses to Kajak och tacopizza

 • Saltistjejen says:

  Ååå så underbart!!!!! Det var år sedan jag paddlade men saknar det mycket. Sedan vi flyttade hit har vårt tidigare lilla men ändå existerande “friluftsliv” helt fått stå tillbaka. Tyvärr. Efter att vi fick barn har vi inte ens vandrat något… Well, jag försöker trösta mig med att livet är långt. Men om det är NÅGOT jag verkligen saknar är det kajakturerna….!
  Vi såg förresten Superbowlmatchen och den var ooootroligt spännande! Har aldrig tidigare varit intresserad av American Football, men efter ikväll känner jag att jag helt och fullt förstår tjusningen med sporten! 🙂
  Ha nu en fin vecka om ni lyckas komma ur taco-koman tills imorgonbitti. 😉

  • Mikaela says:

   Hej Saltistjejen!
   Nu har jag vaknat ifrån tacokoman 🙂
   Ja, det är verkligen underbart att paddla kajaka och jag älskar livet i Kalifornien! Jag tror jag skulle bli galen om jag aldrig kunde byta ut storstadslivet mot lite frisk luft och friluftsliv. En gång landsbytjej – alltid landsbytjej 🙂 Ha en fin dag! Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.