När vi gick och la oss igår hade vi en plan för vår lördag. Vi var egentligen väldigt nöjda med att vi hade klarat att bestämma vad vi ville göra dagen innan istället för sista minuten. Planen var att sova lääääänge. Kliva upp, cykla till Fisherman’s Wharf (ca 5 km), ta färjan över till Tiburon och hyra kajak där. Bra plan.

När vi vaknade imorse (kl 08) hade både två istället väldigt lust att cykla. Så planen ändrades snabbt och istället för att cykla våra 5 km till Fisherman’s Wharf och ta färjan över bestämde vi oss för att cykla hela vägen till Tiburon. Kl 09.30 var vi ute i solen och 4 mil senare hade vi cyklat både över Golden Gate Bridge och förbi Sausalito och satt och åt härlig lunch på Sam’s café i vackra Tiburon. Ingen kajak idag men kanske nästa gång…

Fantastisk dag. Fantastisk väder och cykeltur. Och fantastiskt härligt att känna att all träning börjar ge resultat. För ett år sedan hade jag varit totalt utslådd efter dryga 4 mil på cykel. Idag sitter jag här i soffan och undrar om jag inte också borde göra dagens omgång av burpees/situps/twist.

Livet är härligt!

Härligt att gå lite barfota!

Vi cyklade alltså inte t/r utan tog färjan hem. Fin båttur med utsikt mot både Golden Gate Bridge och Alcatraz.

Happy Weekend från ett soligt San Francisco!

7 Responses to 4 mil på cykel

 • Sus says:

  Barfota. Åååh så jag längtar efter sådana saker. Har vi seglat iväg mot sydpolen eftersom precis alla verkar ha VÅR nu?
  Härlig miljö att cykla i!!

  • Mikaela says:

   Så det börjar bli lite vårigt därhemma också?! Härligt!
   Men ja, du har nog rätt. Vi borde vara lite oroliga med tanke på väderförändringarna. Det är ju trots allt bara februari!!
   Hur som helst så hoppas jag du har en trevlig helg! Kram.

 • Gabriella says:

  [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Gud vad härligt! Cykla är ju ett ypperligt sätt att verkligen hinna njuta av det man ser i lagom tempo 😉

 • Jessica says:

  Vilken härlig dag det låter som om ni har haft! Fint det ser ut 🙂

  Jag har nu lagt upp inlägg om min vecka med de 10milen. IHa en fin kväll! KramL

 • Tillfälligt avbrott har det varit hos mig men jag börjar om på nytt! Jag längtar efter våren nu, vill ha sol och snöfritt och ljusa kvällar. Jag får dra i mig lite sommarkänslor av att titta på dina bilder istället, så härligt att bo där ni bor! Kanske kan vi bli stationerade vid havet nån gång, det hade varit nice 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.