Den största anledningen till att jag tar spanskakurs just nu är att det som sjuksköterska här i Kalifornien är nästan nödvändigt att kunna åtminstone några basic ord spanska. Det finns extremt många mexikanska immigranter här som nästan inte kan ett ord engelska (därav inte sagt att inga mexikaner kan engelska). Jag har redan som volontär på Stanford fått praktiserat min nästan icke-befintliga spanska kombinerat med kroppsspråk och engelska på småbarnsnivå. Det går, men är otroligt frustrerande. Så idag bestämde jag mig för att plugga på anatomi på spanska. Och om det är nån där ute som har lust att lära sig lite spanska – var så god!

…och jag har aldrig påstått att jag är någon konstnär.

🙂

2 Responses to El cuerpo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Den största anledningen till att jag tar spanskakurs just nu är att det som sjuksköterska här i Kalifornien är nästan nödvändigt att kunna åtminstone några basic ord spanska. Det finns extremt många mexikanska immigranter här som nästan inte kan ett ord engelska (därav inte sagt att inga mexikaner kan engelska). Jag har redan som volontär på Stanford fått praktiserat min nästan icke-befintliga spanska kombinerat med kroppsspråk och engelska på småbarnsnivå. Det går, men är otroligt frustrerande. Så idag bestämde jag mig för att plugga på anatomi på spanska. Och om det är nån där ute som har lust att lära sig lite spanska – var så god!

…och jag har aldrig påstått att jag är någon konstnär.

🙂

2 Responses to El cuerpo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.