En extra dag idag. Det kan behövas för oh my vad jag har mycket att göra.
Ibland har jag så mycket att ta tag i att jag inte vet var ska börja.
Då sätter jag mig på internett och slösar bort ett par timmar. Smart?

Jag tror jag börjar med körkortsteorien jobbresumén och coverletters.

Vi hörs!

PS. Vem friar idag?

 

3 Responses to Happy Leap Day!

 • Hillevi Amanda says:

  Tack så hjärtligt! Du vilket rus jag fick av att se bilden på dig när du bergsklättrar!!! Det är en av mina drömmar att få hålla på med sånt…. Suck…. Det känns far away men en vacker dag. Det var iaf en peppande bild!

  Vad fascinerad jag blir över att du vågar åka och jobba som syrra i kalifornien! Har en väldigt nära vän som nyligen flyttade hem till sverige från californien och som skaffade leg där, vilket slit att få det!

  Lycka til med allt, komer garanterat kika än här mer! Du verkar intressant.

  Allt gott!

  • Mikaela says:

   Hej och välkommen hit 🙂
   Önskar det vore bergsklättring med det är nog bara inomhusklättring på klättervägg. Har aldrig provat utomhus men skulle gärna göra det!

   Jag det är verkligen slit att få leg här borta men förhoppningsvis värt mödan. Trivdes din vän? Vart jobbade hon? Jag är på jobbjakt och hoppas på att få napp om inte alltför länge!

   Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.