Tiden springer. Tycker det var nyss helg och så är det plötsligt fredag igen.

Bjuder på en bild från onsdagens sushi tillsammans med världens bästa meetupgrupp.  Älskar att ha tjejer att hänga med, kunna ta en drink på en onsdagseftermiddag, tjattra lite och äta härlig sushi. Jag har alltid älskat sushi men sushin här i SF är kaske 1000 gånger bättre än där hemma. Fisken är så mör att den smälter på tungan och smaksvariationerna är så många att det det näst intill är omöjligt att välja. Här åt jag en s.k. 49’ers roll med både krabba, tonfisk och lax samt avokado och bönspiror (ja, i samma roll). Fantastiskt! ♥

Annars så började min fredagen lite väl tidigt. Vaknade kl 06.30 och kunde inte somna om. Låg o tjurade lite i sängen och vägrade att kliva upp men till slut insåg jag att det var lika bra att ge upp och istället utnyttja morgontimmarna. Nu är klockan snart 10 och jag har Johnny Cash på högvolym här hemma. Har tvättat och hängt kläder och bakat en omgång med knäckebröd (provade ett nytt recept denna gång). Nu blir det spanskaplugg och lite repetition av intensivvårdsboken. Sen efter den obligatoriska fredagslöpturen är det helg på riktigt!

Happy Weekend till er alla!

5 Responses to Helg – igen?

 • Saltistjejen says:

  Mmmm god sushi är sååå GOTT!!!! Favorit. Fast vi äter rätt lite sushi under vinterhalvåret har jag märkt. Jag är mindre sugen då än när det blir varmare. 🙂
  Och du shit vad DUKTIG du är!!!!! Springer och bakar och fixar och donar! Imponerad! 🙂
  Hoppas du får en fin helg!
  Kram!

 • Saltistjejen says:

  Mmmm god sushi är sååå GOTT!!!! Favorit. Fast vi äter rätt lite sushi under vinterhalvåret har jag märkt. Jag är mindre sugen då än när det blir varmare. 🙂
  Och du shit vad DUKTIG du är!!!!! Springer och bakar och fixar och donar! Imponerad! 🙂
  Hoppas du får en fin helg!
  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.