Jag har investerat i ett flaskbälte. Vet inte riktigt om det är mig ännu (kanske det blir en sån där flaska man håller i handen istället) men det är värt ett försök nu när jag har tänkt satsa på lite längre distanser. En mil är okej att springa utan att dricka men längre än det börjar bli lite väl plågsamt. Idag var det dessutom 20 grader ute och jag svettades som bara den. Skönt att kunna fylla på lite vätska även om jag “bara” sprang 13 km idag.

Jag har dessutom väckt liv i mitt döda spotifykonto – och dessutom skaffat mig premium!
Så nu har jag laddat hem en massa nya träningsmusik. Jag minst sagt flög fram 🙂

Nu ska vi starta fredagskvällen med sedvanlig fredagstacon.
Imorgon ska vi (jag) ut o köra bil och jag är redan nervös.

Kram!

6 Responses to Att ta det till nya höjder (längder)

 • Bra kämpat, du är grym! Häftigt med sånt där bälte, det ser väldigt seriöst ut! Som att du verkligen får in för det, vilket du ju gör men du fattar grejen va?! Vilket drömväder du befinner dig i!

  • Mikaela says:

   Haha, ja man känner sig ju genast lite mer seriös 🙂
   Vädret kan man verkligen inte klaga på. Utan det vet jag inte om jag hade klarat att motivera mig till att springa så mycket.
   Ha en fin helg! Kram.

 • Gabriella says:

  [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Har oxå funderat på ett sånt där bälte, speciellt i somras när det var outhärdligt varmt och det var som att springa i en bastu 😉 … men har inte riktigt kommit upp i de distanserna som motiverar ett bälte hehehe 😉 Du får utvärdera när du provat 😉 Helgen och nästa vecka ser ut att lova en hel del fint väder, så nu jäklar ska jag ut mer!

  Njut av bilkörningen och trevlig helg!
  Kram!

  • Mikaela says:

   Det är skönt att alltid ha vatten med sig. Hatar att springa när det enda jag kan tänka på är hur törstig jag är 🙂 Har bara sprungit en tur med en flaska (bältet har plats för 2 stk). Känns lite obehagligt och otympligt men antar att man blir van vid det. Ska utvärdera mer efter några fler turer 🙂
   Trevlig helg!! Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.