Några bilder ifrån vår miniroadtrip. I och med att vi hade hyrt en bil för att jag skulle få övningsköra lite (ja, jag har alltså haft körkort sedan 2004) så bestämde vi oss för att köra till Stinson Beach, fortsätta upp till Point Reyes Nationalpark och så köra en rundtrip tillbaka till San Francisco. Det var lite höstigt väder ute med några korta regnskurar och lite kall vind så det blev inte så många bilder. Men jag överlevde i alla fall att köra både inne i storstaden, på motorvägen, över golden gate bron och på highway 1 (väääldigt krokig väg). Nu vet jag att jag även kan köra automat bil och känner mig mycket tryggare på mig själv inför uppkörningen på fredag.

Nu ska vi snart säga god natt härborta.
Till mina kaliforniska bloggläsare – kom ihåg att ställa klockan!!
(fram en timme alltså)

One Response to Att övningsköra

  • Gabriella says:

    [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Lovely 🙂 Alltid skönt att öva innan en uppkörning 😉 Kommer gå kanon 🙂

    … och det där med att ställa fram klockan tror jag gäller för alla dina amerikanska läsare 😉 I alla fall även för dem i Michigan 🙂 hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.