Dyngsur efter 9 km i regnet.

På söndag om en vecka ska jag ju springa mitt första tävlingslopp. Eftersom loppet börjar kl 09 tänkte jag att jag skulle pröva formen på morgonkvisten (jag är bara van att springa efter lunch eller på eftermiddagen/kvällen). Klev upp kl 07 för att äta havregrynsgröt och sprang ut kl 08. Det har regnat här i SF hela veckan men precis när jag sprang ut såg det ut att vara uppehåll – i ca 5 minuter – sen öste det ned. Men det var faktiskt härligt! Sprang fortare än jag gjort på länge och fick rensa huvudet lite före min uppkörning. Nu ska jag snart sätta mig på tåget ned till Palo Alto där jag ska hämta man och bil. Om ett par timmar har jag förhoppningsvis California körkort!

Trevlig helg allihopa!

 

7 Responses to Morgonjogg i regnet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.