Två kvällar i rad har vi varit sånna där tråkiga partykillers som kl 10 säger att vi nog måste börja tänka på att komma oss hem (och det är ändå sent för att vara oss!). Sanningen är att vi är just det där tråkiga paret som gärna går o lägger sig senast kl 10 för att kliva upp kl 07. Redan klockan nio börjar vi gäspa och undra om det inte börjar vara på tiden att borsta tänderna och krypa till sängs. Igår skulle vi ut o äta middag med en av E’s kollegor och några vänner till honom. Men hallå? Middag kl 21.30?! Det förstörde hela vår värld. Så idag är vi trötta och griniga. Idag ska jag ska examineras praktiskt i Advanced Cardiac Life Support. Just nu ska jag vara glad om jag klarar hålla dockan vid liv till defibrillatorn är på plats. Wish me luck!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.